TOAY.n vapaa-ajan toimikunta tarjoaa jäsenilleen 10€ edun Miss Klose BBQ:n grilliherkkuihin.


Koska:
31.03.2021 @ 16:00 – 18:00
2021-03-31T16:00:00+03:00
2021-03-31T18:00:00+03:00
Missä:
Miss Klose BBQ
Yhteystiedot:

 

MORTONKI!

 

TOAY.n vapaa-ajan toimikunta tarjoaa jäsenilleen 10€ edun Miss Klose BBQ:n grilliherkkuihin. Etu on voimassa kolmena päivänä ja edun voi hyödyntää vain kerran. Ilmoita nimesi ja koulusi sekä OAJ.n jäsenkortin numero hakiessasi herkut. Jäsenkortti tulee näyttää paikan päällä.

 

Olemme valmistaneet Miss Klose BBQ -nimellä Turussa vuodesta 2015 aitoa amerikkalaistyylistä barbecueta ensiluokkaisista raaka-aineista, käsityönä ja perinteisin menetelmin eli puulla kypsentäen.Tuotteet myydään paikan päällä maatilalla 6 km Turusta kilohintaan. Osoite löytyy linkistä. Mahdollisimman sujuvan palvelun mahdollistamiseksi ja hävikin estämiseksi pyydämme tilaamaan haluamanne tuotteet ennakkoon.

 

10 euron ostosrahasi voit käyttää jossakin kolmesta myyntitapahtumastamme. Linkkiä klikkaamalla pääset haluamaasi myyntitapahtumaan ja näet tarkemmat tilausohjeet, tarjolla olevat tuotteet sekä hinnat.

Maksuvälineenä käyvät kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Voit toki ostaa vaikka vain ostosrahasi summalla. Otathan mukaan jäsenkorttisi. Saavuthan noutamaan tilauksesi ilmoituksessa mainitulla aikavälillä mahdollismman sujuvan asioinnin mahdollistamiseksi.

 

Keskiviikko 31.3. (pääsiäinen) klo 16-18 https://fb.me/e/5dgaPevUg

Tarjolla muun muassa grillattua välimerellistä sitruuna-chimichurrikanaa, Black Angus briskettiä, tammisavustettua halloumia sekä feta-linssisalaattia.

 

Perjantaina 9.4. klo 16-18 https://fb.me/e/HnrIJoSl

Tarjolla muun muassa jamaikalaista jerk-kanaa, porsaan ribsejä, tammisavustettua halloumia sekä cole slaw -salaattia.

 

Lauantaina 17.4. klo 14-16 https://fb.me/e/HlzHtqoz

Tarjolla muun muassa Black Angus tri-tip, Sweet BBQ-kanaa, tammisavustettua halloumia sekä cole slaw -salaattia

 

MISS KLOSE BBQ:N TOIMINTATAVAT

Lihamme kypsennetään hartaudella kuusimetrisen smokerimme sisuksissa matalassa lämmössä ja miedossa tammisavussa. Käytämme ensiluokkaisia raaka-aineita ja kerromme aina niiden alkuperän: porsaanliha on tuoretta ja kotimaista, grillaamamme broilerit kasvatetaan Liedon suunnalla. Naudan lihana on marmoroitunutta pihvirotuista lihaa Australiasta. Tarjolla on myös suosittu lihaton vaihtoehto, mehevä ja ruokaisa kyproslainen halloum-juusto, jota on savustettu kolmisen tuntia.

Kaikki ruoat ovat gluteenittomia. Lisukkeet valmistamme itse. Maustamme tuotteet omilla lisäaineettomilla maustesekoituksillamme.

Ruokien lisäksi myynnissä on Miss Klose Rubs & Spices -maustesekoituksia sekä laadukkaita ”fanituotteitamme” torikassista rekkalippikseen ja grilliessuun. Järjestämme myös BBQ-kursseja niin ryhmille kuin yksittäisille ihmisille. Katso lisää: WWW.MISSKLOSE.FI

 

Olet TOAY:n jäsen, jos a) työskentelet turkulaisessa peruskoulussa /lukiossa, Krisitillisessä opistossa, Passikivi opistossa tai Työväenopistossa ja b) OAJ:n jäsenkortissasi, jäsennumeron ja oman nimen alla, lukee OAJ:n yleissivistävät opettajat, OAJ-Varsinais-Suomi, Turun paikallisyhdistys.

 

Jos kysyttävää niin ota yhteyttä: riku.karjalainen@turku.fi

T. TOAY:n vapaa-ajan toimikunta