Lupa voimistua – liikuttamatta evääkään, perjantaisin 23.10. – 13.11.


 

 

Lupa voimistua – liikuttamatta evääkään 

 

Filius&Filan holistinen rentoutuminen tarjoaa erinomaisen tavan päästää irti viikon kiireistä. Työn stressaavus kulkee koko kehon läpi jääden sinne lihaskireyksinä ja jännityksinä vaivaamaan. Jatkuva stressitila, jopa lieväkin vaikuttaa usein kaikkeen olemiseemme: ajatuksiin, keskittyneisyyteen jopa ihmissuhteisiin – yleisesti koko henkiseen hyvinvointiin. 

 

”Tämä on sellaista, mitä itse olisin kaivannut, kun toimin 15 vuotta opettajana, ohjaajana ja valmentajana”, toteaa kurssin ohjaaja Jussi Pajuniemi, luokanopettaja ja kokonaisvaltainen joogaohjaaja. 

 

”Tuntimme alkaa kupillisella teetä ja laskeutumisella tilaan, rauhallisen taustamusiikin ohjatessa. Tämän jälkeen osallistuja saa tietoisen hengityksen ja kehoskannauksen avulla vaipua syvärentoutumisen tilaan. Tässä osiossa on lupa myös nukahtaa. Lopuksi tulemme lempeän rentoutumisen tilasta rauhallisesti takaisin ja lähdemme voimaantuneina viikonlopun viettoon”, Jussi jatkaa tunnin sisällöstä. 

 

Tunti on suunnattu vain TOAY:n jäsenille ja sopii ihan kaikille, jotka voivat rentoutua makuualustan päällä.

 

Kesto 60 min, hinta jäsenille VAIN 10e/krt. 

 

Perjantaisin 23.10. – 13.11. klo 16:30-17:30 Yliopistonkatu 13 A (2.krs) 

 

Rajatun osallistujamäärän takia ilmoitathan tulostasi: jussi@filiusfila.fi TAI Tekstaa/Whatsapp: 040 724 1012 Terv, Jussi Pajuniemi Filius&Fila – sydämen kasvun tila, Yliopistonkatu 13 A 2.krs filiusfila.f