Aktia Arenan palvelut TOAY:n kesäetuna!


Liikuntatoimikunta käynnistelee taas hiljalleen TOAY:n jäsenille suunnattua liikunnallista toimintaa!
Tässä infoa kesäedusta Aktia-Areenalla. Tarjolla padelia ja tennistä, joita voit pelata pienellä porukalla ulkoilmassa! Myös mahdollisuus punttisalilla käyntiin ja sulkapalloon.

Mitä? = TOAY:n jäsenillä on mahdollisuus käyttää Aktia-Arenan(Kaarina, Erotuomarinkatu 1) liikuntapalveluja ajalla 1.6- 31.8.20. TOAY:n liikuntatoimi tukee käyttöä esim. 5 x 6€ arvosta/jäsen. Myös koko summan (30€) voi käyttää kerralla, mikäli ostaa esim.kymppikerran kortin tai vähennyksenä vakiovuoron hinnasta.


Mitä palveluja voin käyttää? = Käytössäsi ovat Aktia-Arenan liikuntapalvelut(tennis, padel, sulkapallo, punttisali). Tennistä voi pelata sekä sisällä että ulkona. Padelkenttiä on vain ulkona(2kpl). Sulkapalloa voi pelata sisällä.
 
Miten toimin? = Ilmoita vaadittavat tietosi Aktia-Arenan kassalla: nimesi, koulusi  ja jäsennumerosi. Pidäthän itse huolen, ettei käyttämäsi etu ylitä tuota max.30€. Jokaisella käyntikerralla pitää näyttää jäsenkortti, muuten etua ei voida myöntää. Etu on henkilökohtainen, eli etua ei voi käyttää pelikaveri tai oma puoliso. Vain siis jäsenen oma osuus pelivuoron hinnasta on hyödynnettävissä.

Milloin? = Etu on voimassa 1.6 – 31.8.20. Tämän jälkeen etua ei voi enää käyttää.
 
HUOM! Aktia-Arena noudattaa tiukasti annettuja suosituksia koronarajoituksista, muistathan itsekin noudattaa niitä!
Tästä linkistä lisäinfoa Aktia-Arenasta ja hallin koronarajoituksista:

>>>http://www.aktia-arena.fi/
Terkuin, 

Toay:n liikuntatoimikunta